top of page

tIPwIn

Som noget helt nyt introducere vi Tipwin.

Hvad er Tipwin?

Tipwin er en betting side hvor du har mulighed for at bette på lige netop de kampe du har lyst til. Men Tipwin er ikke som alle andre betting sider, de har nemlig også introduceret en Tipwin terminal.

Det er denne Tipwin terminal som vi i fremtiden vil kunne sætte op hos dig. Tipwin terminalen fungere således, at den står som en fysisk terminal med indkast og touch skærm, hvorpå man kan oddse. Udover det, så er den også koblet til en ekstern skærm som hele tiden giver et opdateret overblik over hvilke odds der er er på de forskellige kampe.

Hvordan fungerer terminalen?

Tipwin terminalen virker ved at kunden opretter sig som bruger. Når brugeren er oprettet kan der kommes kontanter i automaten, pengene bliver herefter overført til den pågældende bruger. Til hver bruger får kunden et fysisk Tipwin kort, som de fremover skal bruge når de skal oddse på terminalen, altså kommer dette kort til at fungere som et personligt betting kort.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi har som nogle af de første i Danmark allerede opstillet vores første automater, med stor succes. Herunder kan i se hvordan vi har implementeret Tipwin terminaler i en af vores spille butikker.

Hvis du vil vide mere om Tipwin terminalerne eller syntes det lyder som noget for dig, så kontakt os her på siden.
bottom of page