top of page
Automater
Spillehaller

Spillehaller bemandet i tilstødende lokaler

Bitsch Automatservice A/S udlejer spilleautomater til kiosker og tilsvarende forretninger.

Vi tilbyder desuden såkaldte spillehaller bemandet i tilstødende lokale. Dvs. at den, der ekspederer i forretningen, samtidig må være bemanding i spillehallen - i modsætning til en ren spillehal, hvor der kræves særskilt bemanding. Betingelserne for at få bemandet spillehaller er, at forretningen ikke har en alkoholbevilling, og at der ikke serveres eller tilberedes mad i forretningen. Til sådanne bemandet spillehaller har vi flere forskellige typer kabinetter, som gør det muligt at etablere en spillehal på ganske lidt plads. Dette kan i mange tilfælde give en ikke så ringe ekstra indtægt.

Vi kan endvidere tilbyde at opsætte rygekabiner, som tilpasses den enkelte spillehal, så det kommer til at virke som en naturlig del af spillestedet.

Vi gør "næsten" alt arbejdet for dig: Vi sørger for at ansøge om tilladelse hos spillemyndigheden, er behjælpelig med indretning af lokalet eller lokalerne, leverer og opstiller spilleautomater, toptavler, veksler, stole og opkoblingsenheder.

Bemandet spillehaller

Restauranter

Bitsch Automatservice A/S udlejer spilleautomater til spillehaller.

Vi har et bredt udvalg af kabinetter afhængig af pladsforholdene.

  • Til den lille spillehal har vi mini-kabinetter, som kun fylder 45 cm i bredden, hvilket gør, at der er mulighed for at have mange maskiner på lidt plads.

  • Til større spillehaller har vi bl.a. vores indbrudssikre AGD-kabinet, hvor vi kan tilbyde alle fabrikater af maskiner i samme kabinet, hvilket gør, at alle maskinerne vil se ens ud og dermed give spillehallen et ensartet og professionelt udseende.

Vi kan endvidere tilbyde at opsætte en rygekabine, som bliver tilpasset spillehallen, så det kommer til at virke som en naturlig del af spillestedet.

Vi er behjælpelig med ansøgning om tilladelse hos spillemyndigheden og indretning af lokaler. Vi leverer og opstiller spilleautomater, toptavler, stole, veksler og opkoblingsenheder.

Bitsch Automatservice A/S udlejer spilleautomater til forretninger inden for restaurationsbranchen.

Til restaurationer m.m., som har alkoholbevilling, kan vi tilbyde opstilling af op til 3 spilleautomater, som lovgivningen giver mulighed for.

Vi har et varieret udvalg af kabinettyper, som gør, at vi kan tilpasse automaterne, så de bliver en naturlig del af de fleste restaurationer, bodegaer og grillbare. Vi vil her i de fleste tilfælde opstille 3 automater, toptavle, automatstole, veksler og opkoblingsenhed.

Dette vil for det meste være et ikke så ringe tilskud til stedets indtjening.

bottom of page